Wij hebben uw bericht ontvangen

Bedankt voor uw bericht.

Wij nemen spoedig contact met u op om een afspraak met u te maken.


 

Martijn de Wit Vloeren

Een vloerenbedrijf met een personal touch. Dat is Martijn de Wit Vloeren. Met onze compacte organisatie van 8 medewerkers en vast team van leggers kennen we al onze klanten persoonlijk en weten we precies wat zij in een houten vloer zoeken. Bij Martijn de Wit Vloeren stellen we de klant centraal en gaan daar ver in.

Bij de keuze van uw vloer bent u terecht kritisch en veeleisend. U wilt het liefst een vloer die past bij uw visie en uw manier van leven. Een vloer die past bij de woning en de inrichting daarvan. Met een ruim assortiment en een vele opties vinden wij altijd een vloer die bij u past.

 

Bij Martijn de Wit is een persoonlijke aanpak ook een flexibele aanpak. We begrijpen dat het kopen van een vloer niet een dagelijkse bezigheid is. Hierom begeleiden onze adviseurs u niet alleen in het aankoop-traject, maar blijven zij uw contact persoon voor het gehele project. Door tips en adviezen te geven, waar nodig het overleg te voeren met andere partijen en met u mee te denken in de planning van het project, streven wij ernaar om van uw woning uw nieuwe thuis te maken.