Skip to main content

Huis beter verkoopbaar maken met een houten vloer

Gepost op 13 oktober 2016

Sommige mensen kopen een huis met idee dat ze hier voor altijd zullen blijven, andere mensen kopen een huis, waarvan ze toch al weten dat het ooit verkocht zal moeten worden. Uw huis verkopen is in de huidige tijd zeker niet makkelijk en het is ook belangrijk om over een aantal dingen goed na te denken als u uw huis inricht. Een mooie houten vloer maakt uw huis zeker beter verkoopbaar. Waarom? Martijn de Wit Vloeren vertelt u meer.

Een houten vloer is neutraal

Over het algemeen wordt een houten vloer als ‘neutraal’ ervaren door veel mensen. Dan moet u natuurlijk ook wel goed nadenken over de vloer die u laat leggen. Gaat u voor een donkere houten vloer, of een lichte vloer? Laat u de vloer afmaken met een laklaag of een white wash? Als het om een groot oppervlak gaat en u bent er zeker van dat u uw huis nog wilt verkopen in de toekomst, raden wij u aan het niet ‘te bont’ te maken en de vloer zo klassiek mogelijk te houden.

Een houten vloer is tijdloos

De houten vloer zal niet alleen in uw interieur mooi staan, maar door het tijdloze karakter zal het ook goed passen bij het interieur van toekomstige bewoners. U kan een kamer zien als een blanco canvas, waarbij de vloer- en muurbedekking dienen als basis, de achtergrondkleuren. Met uw meubilair tekent u vervolgens de grote lijnen uit, die bepalend zijn voor de sfeer en stijl. Ten slotte maakt u het af met verschillende interieuraccessoires, die uw woning een persoonlijke touch geven en echt tot een thuis maken.

Een houten vloer is makkelijk

Op onze blog schrijven we regelmatig over het onderhoud van houten vloeren. Wij, met onze passie voor hout, raken er natuurlijk niet over uit gepraat, maar van onze klanten horen we regelmatig hoe fijn zijn de vloer vinden en hoe makkelijk deze te onderhouden is. In principe is de hygiëne het belangrijkst; als u de vloer goed schoon houdt en regelmatig zuigt, zal de vloer weinig tot geen slijtage vertonen. Ook voor potentiële kopers is dit een belangrijk punt. Zij willen natuurlijk geen huis kopen waar vervolgens nog alles aan veranderd en verbouwd moet worden.

Wilt u meer weten over hoe een houten vloer kan bijdragen aan de verkoopbaarheid van uw woning? Wij vertellen u graag meer! Kom langs bij onze showrooms of maak een vrijblijvende afspraak!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?